Ne enerveaza ca persoanelor care-si schimba buletinul de identitate nu li se acorda, pe perioada celor zece zile cat dureaza aceasta procedura, nici o adeverinta provizorie care sa tina locul actului respectiv. Oare functionarii Politiei chiar nu se
Ne enerveaza ca persoanelor care-si schimba buletinul de identitate nu li se acorda, pe perioada celor zece zile cat dureaza aceasta procedura, nici o adeverinta provizorie care sa tina locul actului respectiv. Oare functionarii Politiei chiar nu se gandesc la faptul ca poti avea oricand nevoie de un asemenea act?Ne enerveaza ca la Casa Presei s-a reamenajat parcarea si au rezultat mai putine locuri de parcare decat erau inainte. Chiar nu se putea face o socoteala mai buna inainte de inceperea lucrarilor? Cine ne-ar putea raspunde?E de-a dreptul enervanta chestia asta cu gropile in Bucuresti. Zilele trecute a murit un om care a cazut intr-o groapa, iar ieri o femeie s-a accidentat grav. Cine e vinovat de toate acestea?Ne enerveaza ca in Romania este din nou gripa aviara. Daca revine si psihoza o luam razna. Apropo, va mai amintiti cum a stat treaba acum doi ani? Cand ne dadeau aia cu solutie dezinfectanta pe picioare inainte sa ajungem pe strada pe care locuiam? Ce daca solutia respectiva era apa chioara?Ce parere aveti despre aceasta masina noua, europeana, care n-a fost prezentata la salonul auto recent inchis?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.