Reporter special la Antena 1, Adelin Petrisor se simte bine cand e in pericol. E atat de familiarizat cu zonele de conflict din lume incat a zis ca trebuie sa incerce altceva. Æi s-a apucat de snowboard. "Ca schior eram mediocru. Cu placa
Reporter special la Antena 1, Adelin Petrisor se simte bine cand e in pericol. E atat de familiarizat cu zonele de conflict din lume incat a zis ca trebuie sa incerce altceva. Æi s-a apucat de snowboard. "Ca schior eram mediocru. Cu placa am sansa sa devin ceva mai bun", spune Petrisor.


CAZ DE TARGÅ. Iarna trecuta nu a fost una prea norocoasa pentru el. Ce nu i s-a intamplat in Irak a patit la Sinaia, de unde s-a intors cu doua coaste rupte si o mana luxata. "Floare la ureche. Mai rau a fost in anul 2000, cand am avut un accident de masina. De atunci am in mana stanga o placa de 30 de centimetri si 17 suruburi. Æi din Irak am venit cu ceva: o hepatita, pentru care am facut interferon cateva luni. Am scapat cu ajutorul profesorului Streinu Cercel." Pe langa snowboard, antenistul adora avioanele de razboi si motocicletele.


"Reporter de televiziune este meseria mea. çmi place foarte mult si o fac din placere. Restul sunt doar pasiuni prin care incerc sa ma distrez"
Adelin Petrisor


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.