Politist falsificator
In sedinta de alaltaieri a Consiliului Judetean Gorj, alesii locali au votat investirea in functia de director executiv al Directiei de Evidenta a Populatiei Gorj a fostului politist Doinel Popescu (foto), dat afara
Politist falsificator
In sedinta de alaltaieri a Consiliului Judetean Gorj, alesii locali au votat investirea in functia de director executiv al Directiei de Evidenta a Populatiei Gorj a fostului politist Doinel Popescu (foto), dat afara din Politie pentru o condamnare primita pentru fals intelectual. In acelasi timp, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a demarat o ancheta referitoare la dreptul  fostului politist de a participa la concurs, ancheta al carui rezultat nu a sosit inca. Dupa ce luna trecuta Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Institutul National de Evidenta a Persoanelor au solicitat Consiliului Judetean Gorj amanarea numirii in functia de director executiv al Evidentei Persoanelor a lui Doinel Popescu, proiectul de numire in functie a acestuia s-a aflat acum doua zile pe ordinea de zi a sedintei.   FALS IN DECLARATII! Acest lucru inseamna ca cel putin una dintre institutii si-a finalizat verificarile. Astfel, in sedinta cei 33 de consilieri au decis numirea lui Doinel Popescu in functia publica. Chiar daca ANFP nu s-a pronuntat inca asupra legalitatii participarii la concurs a lui Doinel Popescu, Consiliul Judetean Gorj si-a dat votul investirii, urmand ca Agentia Nationala a Functionarilor Publici sa ceara apoi in instanta anularea concursului. Fostul politist Doinel Popescu, demis de Ministrul de Interne ca urmare a condamnarii primite pentru fals in declaratii, uz de fals si inselaciune, a castigat la inceputul lunii octombrie a acestui an concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Serviciului de Evidenta a Persoanei Gorj, institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Gorj. Popescu a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru fals, uz de fals si inselaciune pentru ca a incercat sa insceneze un accident de circulatie in vederea incasarii politei de asigurare. In momentul prezentarii la concursul pentru functia din cadrul Consiliului Judetean Gorj, Doinel Popescu era reabilitat, dar la momentul participarii la concurs a uitat sa precizeze ca a fost demis dintr-o functie publica si drept urmare nu putea participa la examen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.