Cindva consilier politic al latifundiarului din Pipera, Dan Pavel isi pune fostul invatacel la zid pentru esecul la europarlamentare.

Gigi Becali este principalul vinovat pentru esecul PNG la europarlamentare, sustine fostul sau consilier politic Dan Pavel. „Becali este cel care a ridicat partidul, dar si cel care l-a prabusit. Asta pentru ca, in politica, el este un ignorant. Lista lui de cultura politica nu poate sa sustina o constructie pe termen lung", a declarat ieri, in exclusivitate pentru Cotidianul, Dan Pavel. Acesta sustine ca l-a avertizat pe Becali inca din aprilie de posibilul declin al partidului, in momentul in care l-a sustinut pe presedintele Traian Basescu la referendumul pentru demiterea sa. „Situatia putea fi evitata, dar a ales sa ma inlocuiasca cu avocatul Catalin Dancu, care si el este un ignorant in politica".

In plus, Dan Pavel considera ca la prabusirea PNG in sondaje a contribuit „in mod decisiv si modul abominabil in care s-a purtat cu Hagi". „Au iesit atunci la suprafata, intr-un mod urit, fetele intunecate ale lui Gigi", spune acesta. Pavel, care a plecat din fruntea PNG la sfirsitul lunii august, afirma ca i-a spus lui Becali ca risca sa rateze intrarea in PE.