Nu se da cu schiurile pe treptele de la metrou, linistiti-va! Ana Damian (28 de ani) si-a confirmat statutul de cea mai buna schioare din Bucuresti dupa ce a castigat anul acesta "Ecoul Malinului", concurs de schi extrem care se tine in fiecare prima
Nu se da cu schiurile pe treptele de la metrou, linistiti-va! Ana Damian (28 de ani) si-a confirmat statutul de cea mai buna schioare din Bucuresti dupa ce a castigat anul acesta "Ecoul Malinului", concurs de schi extrem care se tine in fiecare primavara la Busteni, langa releul Costila.

"Fac schi de cand ma stiu. Am mostenit aceasta pasiune de la parintii mei. Am incercat si snowboard, dar m-am lasat pentru ca ramaneam intotdeauna in urma schiorilor", spune Ana. Chiar daca nu a putut face performanta, bucuresteanca urmareste atent competitiile de schi internationale si il admira pe Benjamin Raich. Dintre romani, o prefera pe Edit Miklos. "La baieti am doi favoriti, pe Ioan Nan, la probele tehnice, si Florentin Nicolae, la viteza."


"Iarna trecuta mi-a mers foarte bine. La Campionatele Nationale de Schi Alpin am terminat pe locul 7 in proba de Slalom Urias, la doar patru secunde in spatele castigatoarei"
Ana Damian


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.