Acesta s-a recomandat Sandu Negrutiu sau Mandrutiu si s-a aratat extrem de deranjat de continutul materialului, fiind suparat ca textul e semnat doar Mediafax. "De ce preluati toate porcariile pe care le scriu miticii (n.r. bucurestenii)?", a intreba
Acesta s-a recomandat Sandu Negrutiu sau Mandrutiu si s-a aratat extrem de deranjat de continutul materialului, fiind suparat ca textul e semnat doar Mediafax. "De ce preluati toate porcariile pe care le scriu miticii (n.r. bucurestenii)?", a intrebat cetateanul clujean. Apoi, dupa ce i s-a explicat ca sunt informatii de interes public care implica si numele CFR Cluj, acesta a trecut la amenintari: "O sa am eu grija sa nu mai calcati voi in Gruia (n.r. numele vechi al stadionului pe care joaca CFR)! Sunteti niste gunoaie toti de acolo! E un gunoi de ziar si nu-l voi mai cumpara. De fapt, nici nu-l cumpar, ca ma uit pe net. Sa mergeti pe <<Moina>> (n.r. stadionul rivalei <<U>> Cluj), acolo cu boschetarii, ca acolo va e locul!". Apoi si-a intetit amenintarile: "Da, eu o sa am grija sa nu mai calcati in Gruia! Aveti grija cand mergeti pe strada, ca sunteti filati de multa vreme si s-ar putea s-o patiti. Sunteti niste gunoaie. Mai bine ramaneti pe <<Moina>> cu boschetarii, ca oricum sunteti mu...i". Imediat, conducerea ZIUA de Cluj a informat telefonic autoritatile, respectiv pe comisarul Ioan Pacurar, seful Inspectoratului Judetean de Politie, si pe comisarul Rusu Herdea, comandantul Politiei Municipiului Cluj-Napoca. Totodata, in urma acestor amenintari, ZIUA de Cluj a depus o plangere la Politie. (ZIUA de Cluj)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.