GIURGIU - Cinci tineri morti in accident
Cinci tineri au murit ieri-dimineata in comuna giurgiuveana Greaca, in urma unui accident rutier produs din cauza vitezei excesive. Victimele se aflau intr-un Audi A4, soferul a pierdut la un moment dat c
GIURGIU - Cinci tineri morti in accident
Cinci tineri au murit ieri-dimineata in comuna giurgiuveana Greaca, in urma unui accident rutier produs din cauza vitezei excesive. Victimele se aflau intr-un Audi A4, soferul a pierdut la un moment dat controlul directiei si masina a intrat intr-un copac. Impactul a fost atat de puternic, incat autoturismul a rupt copacul, dupa care a mai inaintat aproape 50 de metri. (Vasile Arcanu)
 Miercuri 28 noiembrie 2007 in jurul orei 02:45 la km 164 intre Predeal si Brasov, localitatea Timisul de jos, un camion apartinand unei firme de curierat rapid a intrat in depasire pe contrasens lovind frontal un autoturism Dacia Logan BV 09 UHN, conform declaratiei martorului ocular:   a€˜a€™A intrat in depasirea mea sic and sa redreseze s-a intalnit cu Loganul pe care la lovit frontal" sofer: Abodu Mihai   Victima, Firut Ion in varsta de 48 de ani din Comuna Plopii Savinesti, Predeal a fost transportat la spitalul judetean unde ulterior a decedat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.