Spectacolul "Vielfalt", in care Jakop Ahlbom imbina miscarea cu muzica, acrobatiile, dansul si iluzionismul, se va juca la Teatrul Odeon din Bucuresti, azi si maine, in cadrul Saptamanii culturii olandeze. Regia celui de-al patrulea spectacol al lui
Spectacolul "Vielfalt", in care Jakop Ahlbom imbina miscarea cu muzica, acrobatiile, dansul si iluzionismul, se va juca la Teatrul Odeon din Bucuresti, azi si maine, in cadrul Saptamanii culturii olandeze. Regia celui de-al patrulea spectacol al lui Jakop Ahlbom - "Vielfalt" - este semnata de Jeroen van den Berg, spectacolul impletind dorinta cu fantezia, iluzia cu deziluzia. La fel ca intr-un film suprarealist, publicul este transportat de la duete dansate la momente comice, la trucuri magice si apoi la simple farse. In "Vielfalt" omul este supus unei grele incercari de a regasi dragostea pierduta. Spectacolul ii are in distributie pe Jakop Ahlbom, care va juca alaturi de Reinier Schimmer, Kelly Hirina si Irene Slotboom, in decorurile create de Daan Ament. Jakop Ahlbom a fost ales in 1998, cel mai promitator absolvent al Departamentului de mima al Universitatii de Arte din Amsterdam, de atunci realizand trei productii: "Stella Maris" (2000), "Nur zur Erinnerung" (2002) si "Lost" (2004).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.