Emil Hossu si Constantin Cotimanis vor juca rolurile principale in spectacolul "Batranul", de Maxim Gorki, regizat de Catrinel Dumitrescu, care va avea premiera maine la Teatrul Nottara, sala Horia Lovinescu. Din distributia acestui spectacol mai fac
Emil Hossu si Constantin Cotimanis vor juca rolurile principale in spectacolul "Batranul", de Maxim Gorki, regizat de Catrinel Dumitrescu, care va avea premiera maine la Teatrul Nottara, sala Horia Lovinescu. Din distributia acestui spectacol mai fac parte Gabriel Rauta, Anca Bejenaru, Raluca Gheorghiu, Mihaela Subtirica, iar muzica este semnata de I. Marinescu Ţurla. "Lumea mica de pe scena este reflectarea lumii mari, cu problemele ei: saracia spirituala, fuga de raspundere, cruzimea nepasatoare a relatiilor dintre oameni, banul - centrul lumii, 'lucrarile sociale>> in favoarea infometatilor, frica oamenilor de oameni, isi construiesc garduri inalte ca sa fie aparati, ridica ziduri intre ei si Dumnezeu, frica ce-si are fundament nu doar in realitate, ci si in trecut... si toate astea intr-o poveste ruseste coplesita de ganduri triste la care s-ar putea sa si plangem cu lacrimi 'zgarcite de mujic>>... asa ca... Da-ne noua, Doamne, lacrimi sa plangem si tinere de minte sa nu uitam ca nu suntem fara de moarte", spune Catrinel Dumitrescu despre acest spectacol.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.