Politia germana se afla in cautarea a patru barbati care au folosit un cutit pentru a cresta o svastica pe coapsa unei tinere de 17 ani. Tanara a povestit politiei ca cei patru skinheads se aflau in apropierea unui supermarket din orasul Mittwe

Politia germana se afla in cautarea a patru barbati care au folosit un cutit pentru a cresta o svastica pe coapsa unei tinere de 17 ani. Tanara a povestit politiei ca cei patru skinheads se aflau in apropierea unui supermarket din orasul Mittweida, estul Germaniei, si hartuiau o fetita originara dintr-o tara ex-sovietica. Ea a tipat la ei si le-a cerut sa se opreasca, moment in care acestia au atacat-o. S-au napustit asupra ei, au pus-o la pamant si, in timp ce trei dintre ei au imobilizat-o, al patrulea i-a crestat o svastica de cinci centimetri pe coapsa dreapta. Atacatorii au incercat apoi sa-i cresteze simbolul nazist si pe fata, insa adolescenta s-a aparat atat de violent incat acestia n-au reusit, iar apoi s-au lasat pagubasi. Victima a precizat ca intreg episodul a fost urmarit de mai multe persoane aflate la balcoanele locuintelor din zona, acestea nefacand nimic pentru a o ajuta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.