Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB) in parteneriat cu Institutul National de Transfuzii organizeaza in perioada 27-30 noiembrie o noua campanie de donare de sange care va avea loc la Universitatea Tehnica de Constructii din Capita
Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB) in parteneriat cu Institutul National de Transfuzii organizeaza in perioada 27-30 noiembrie o noua campanie de donare de sange care va avea loc la Universitatea Tehnica de Constructii din Capitala, informeaza A.M.Press. Actiunea reprezinta o continuare a campaniei organizate de studenti in prima jumatate a lunii noiembrie la Facultatea de Medicina, care a atras aproximativ 500 de donatori. "Campania se va desfasura in sala de sport a Facultatii de Constructii Civile. Asteptam si de aceasta data aproximativ 100 de donatori pe zi, aceasta cifra reprezentand si numarul recoltarilor posibile in intervalul orar 8:30 - 12:30", a declarat, pentru A.M.Press, coordonatorul proiectului Mihai Musetescu. Initiativa studentilor este determinata de numarul scazut al donatorilor de sange din tara noastra, precum si de nevoile in continua crestere de sange integral si preparate sangvine.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.