Planuri. Desi nu este casatorita cu Mihai, stirista isi doreste foarte mult un copil cu acesta Prezentatoarea stirilor de la ora 17.00 recunoaste ca traieste o minunata poveste de dragoste alaturi de iubitul ei, Mihai, avocat de profesie. Monica Das
Planuri. Desi nu este casatorita cu Mihai, stirista isi doreste foarte mult un copil cu acesta Prezentatoarea stirilor de la ora 17.00 recunoaste ca traieste o minunata poveste de dragoste alaturi de iubitul ei, Mihai, avocat de profesie. Monica Dascalu a declarat pentru numarul din decembrie al revistei "The One" ca, desi nu sunt casatoriti, traiesc ca o adevarata familie. Vedeta Pro TV adora sa gateasca impreuna cu barbatul alaturi de care se vede petrecandu-si viata. "Ne-am cumparat lucruri impreuna, ca doi oameni casatoriti, si ne place sa impartim totul cu bune si rele. Mihai este omul langa care ador sa ma trezesc dimineata si cu care imi doresc foarte mult un copil", marturiseste Monica. La 29 de ani, Monica Dascalu este mai pregatita ca oricand sa devina mama, chiar daca, in momentul de fata, ea si iubitul ei nu si-au oficializat relatia. Desi iubeste clasicul stil al lui Valentino, stirista a acceptat sa pozeze intr-o ipostaza provocatoare, numai de data aceasta. Si totusi a fost nevoie de munca de convingere din partea fotografilor pentru ca Monica sa renunte la pudoare si sa-si dezgoleasca un picior.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.