Dorinta. "Ros-albastrii" si-au unit randurile si vor sa iasa cu fruntea sus dupa ultimul meci de acasa din Liga Campionilor Victoria in derby-ul cu Dinamo a ridicat moralul in familia "ros-albastrilor" si toata lumea este cu gandul la partida cu Sla
Dorinta. "Ros-albastrii" si-au unit randurile si vor sa iasa cu fruntea sus dupa ultimul meci de acasa din Liga Campionilor Victoria in derby-ul cu Dinamo a ridicat moralul in familia "ros-albastrilor" si toata lumea este cu gandul la partida cu Slavia Praga. "Rezultatul de sambata seara ne-a dat incredere. Daca vom avea aceeasi atitudine ca in meciul cu Dinamo, vom castiga", a spus antrenorul Marius Lacatus. Nicolae Dica a fost de parere ca, in cazul unei victorii, Steaua mai spera chiar la primavara europeana. "Ne asteapta un meci dificil. Ne dorim primele trei puncte din acest sezon european, iar daca vom castiga, avem sanse chiar sa mergem mai departe". Nici Dorin Goian nu concepe alt rezultat decat victoria si considera ca ar fi rusinos ca Steaua sa termine grupa fara niciun punct. Desi conducerea spera ca, dupa victoria cu Dinamo, fanii sa vina in numar mai mare la meci, pana ieri se vandusera doar 10.000 de bilete. Pentru victorie in fata Slaviei, stelistii ar primi de la UEFA aproximativ 800.000 de euro, Gigi Becali promitand ca va da toti banii jucatorilor. Nicolita sta o saptamana Mijlocasul stelist a suferit o accidentare la glezna in timpul meciului cu Dinamo si nu a fost prezent la antrenamentul oficial de ieri. Jucatorul nu intra in vederile lui Lacatus pentru partida cu Slavia, "Jardel" fiind indisponibil o saptamana. Pentru jocul cu cehii si-a revenit, insa, Iacob, care s-a antrenat normal, alaturi de colegii sai.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.