>> Steaua are sanse minime sa mai ajunga in primavara europeana a cupelor europene.
>> Slavia Praga forteaza victoria si spera chiar sa mearga in optimile Ligii Campionilor!

Steaua - Slavia Praga, meciul care va avea loc in aceasta se
>> Steaua are sanse minime sa mai ajunga in primavara europeana a cupelor europene.
>> Slavia Praga forteaza victoria si spera chiar sa mearga in optimile Ligii Campionilor!

Steaua - Slavia Praga, meciul care va avea loc in aceasta seara, in etapa a 5-a, penultima, a grupelor Ligii Campionilor, este ultimul pe care echipa din Ghencea il sustine in Bucuresti in actuala editie a competitiei si, foarte probabil, in acest sezon al cupelor europene. Steaua nu mai are nici o sansa de a ajunge in optimile Ligii si posibilitati minime de a ocupa macar locul 3 si de a trece in 16-imile Cupei UEFA. Bucurestenii nu au nici un punct, in timp ce Slavia a acumulat 4, iar Arsenal Londra (10) si FC Sevilla (9) conduc ostilitatile.
Marius Lacatus, antrenorul echipei Steaua, a declarat ieri ca spera ca formatia pe care o pregateste sa invinga, marti, formatia Slavia Praga, pentru a obtine primele puncte din actuala editie. "E un joc foarte important, iar noi trebuie sa avem continuitate la jocurile bune, cu rezultate pozitive. Sper sa obtinem primele puncte in Liga Campionilor. Nu va fi usor, am avut in toate meciurile adversari buni, dar ma bazez pe faptul ca jucatorii si-au mai revenit fizic si psihic. Cu o atitudine pozitiva, sunt sigur de victorie", a declarat Lacatus. "Speram intr-un rezultat prin care sa-i multumim pe suporteri, care atunci cand vin multi la stadion contribuie la succesul echipei. Victoria cu Dinamo ne da incredere si, daca vom juca si maine cum am facut-o cu Dinamo, sunt sigur ca vom invinge Slavia", a intarit Lacatus optimismul manifestat.
Antrenorul Stelei crede ca remiza pe care a reusit-o Slavia cu Arsenal (0-0) in etapa precedenta le-a dat incredere cehilor, dar Lacatus crede ca, si daca praghezii pierdeau cu Arsenal, ar fi venit la fel de motivati la Bucuresti. Fostul international stelist e de parere ca "nu e diferenta foarte mare intre echipele din Champions League, dar loturile echipelor mari sunt mai valoroase si jucatorii mai obisnuiti sa joace din trei in trei zile. La noi, apar tot timpul accidentari si probleme fizice. Echipele mari au solutii de rezerva, jucatorii de pe banca sunt la acelasi nivel cu titularii, poate chiar mai motivati".
Lacatus a recunoscut ca jucatorii se confrunta cu unele probleme medicale, dar "e normal sa fie, dupa un joc cu Dinamo. Trebuie sa strangem randurile, sa trecem peste aceste probleme si sa evoluam cu jucatorii valizi, capabili sa dea suta la suta pe teren". Banel Nicolita este scos din calcule pentru meciul cu Slavia, el fiind indisponibil timp de o saptamana. In schimb, atacantul Victoras Iacob, care a lipsit la partida cu Dinamo din cauza unei discopatii, s-a pregatit normal alaturi de ceilalti coechipieri pe terenul 7 din Complexul Sportiv Steaua. La antrenamentul de ieri al stelistilor a asistat si antrenorul secund al echipei Romaniei, stefan Iovan.
Partida Steaua - Slavia Praga, din etapa a 5-a a Grupei H a Ligii Campionilor, va avea loc azi, de la ora 21.45, pe stadionul Ghencea, si va fi transmisa in direct de Pro TV. La Praga, in prima etapa a fazei grupelor, Slavia a castigat cu 2-1. >> FC Steaua a vandut circa 10.000 de bilete pentru meciul din aceasta seara. Circa 6.000 au fost achizitionate sub forma de pachet cu celelalte meciuri de pe teren propriu, alte circa 4.000 fiind distribuite separat. Femeile si copiii cu varsta de pana la 10 ani vor beneficia de acces gratuit la meciul cu Slavia Praga. Aceste persoane vor avea acces in limita locurilor disponibile si vor fi indrumate catre portile de acces destinate, in momentul sosirii la stadion. Potrivit FC Steaua, copiii cu varsta de pana la 10 ani au acces gratuit pe stadion, cu conditia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.
Preturile biletelor pentru acest meci sunt urmatoarele: 35 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna a II-a, 100 de lei la tribuna I, 200 de lei la tribuna 0 si 300 de lei la fotolii. Vanzarea biletelor se va incheia azi, cand casele de bilete se deschid la ora 10.00.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.