Meciul din Liga Campionilor, cu Slavia Praga, a fost urmarit de numerosi impresari, majoritatea monitorizandu-l pe Dica.     In lojele arenei din Ghencea s-au aflat trimisi ai echipelor Manchester City, Lens, Fiorentina, Ajax, Hertha Be
Meciul din Liga Campionilor, cu Slavia Praga, a fost urmarit de numerosi impresari, majoritatea monitorizandu-l pe Dica.     In lojele arenei din Ghencea s-au aflat trimisi ai echipelor Manchester City, Lens, Fiorentina, Ajax, Hertha Berlin, Hamburg sau Dinamo Moscova, care au urmarit cu multa atentie fiecare miscare a lui Nicolae Dica, dar si a altor jucatori din echipa lui Marius Lacatus. Surprinzator, cehii de la Slavia Praga au efectuat ieri-dimineata, in ziua meciului, un antrenament de circa 30 de minute in Parcul Izvor. Tehnicianul Karel Jarolim a comandat cateva serii de alergari, dar a renuntat la exercitiile cu mingea din cauza temperaturii scazute.     INTERES. Desi a negat informatiile aparute in presa portugheza, referitoare la un posibil transfer la Benfica Lisabona, si a declarat ca se concentreaza exclusiv asupra ultimelor meciuri ale Stelei, Nicolae Dica are sanse reduse de a mai ramane si in sezonul viitor la echipa ros-albastra. Conform informatiilor din interiorul Stelei, Manchester City, Fiorentina, Lens si Dinamo Moscova sunt cele mai interesate de achizitionarea fotbalistului stelist, in vreme ce olandezii de la Ajax l-ar dori pe fundasul stanga, Mihaita Nesu. mihai.igirosanu@jurnalul.ro       Intariri     Intr-un interviu acordat presei portugheze, atacantul celor de la UTA, Edson, a afirmat ca se afla in tratative avansate cu Steaua. "Abia astept sa joc pentru Steaua, chiar din ianuarie. Nu am semnat nimic, dar sunt discutii avansate, nu numai cu mine, ci si cu Bruno Simao, colegul meu portughez de la UTA. Daca totul decurge cum trebuie, voi juca pentru Steaua din ianuarie", a declarat Edson. Fotbalistul lusitan a dezvaluit si motivul care a determinat posibila mutare. "In acest moment, antrenor la Steaua este Marius Lacatus, pe care l-am avut si la UTA. Ne cunoaste foarte bine si ne doreste acolo."       Fabien Camus, aproape de Steaua     Dorit de mult timp in Ghencea, mijlocasul francez al echipei belgiene Charleroi, Fabien Camus, este foarte aproape sa fie transferat de Steaua chiar in aceasta iarna. "Camus a vazut ca nu-l cauta echipele mari, si-a dat seama ca, daca venea la Steaua, acum era cautat de echipe mari. Daca luam un mijlocas precum Camus si doi atacanti, asta este campania de transferari.Revin jucatorii accidentati,e Bicfalvi, avem jucatori", a declarat Gigi Becali.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.