Insucces. Vanda Vlasov a fost respinsa la examenul de "titularizare" ca notar in Capitala Vanda Vlasov, sotia ministrului de Interne Cristian David (foto medalion), a fost declarata respinsa la examenul de "titularizare" ca notar pe Bucuresti, primi
Insucces. Vanda Vlasov a fost respinsa la examenul de "titularizare" ca notar in Capitala Vanda Vlasov, sotia ministrului de Interne Cristian David (foto medalion), a fost declarata respinsa la examenul de "titularizare" ca notar pe Bucuresti, primind nota 4,65. Cunoscuta ca designer de moda, Vanda a intrat in notariat in 2006, odata cu Ioana Basescu, pe un post la Sovata, unde nu a practicat niciodata meseria. La data respectiva, ea a obtinut o medie generala de 7,47, fiind evaluata cu 6,25 la proba teoretica si cu 8,68 la cea practica. In martie 2007, sotia lui Cristian David s-a transferat insa in Bucuresti, asociindu-se cu fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei, Doru Trifoi, care era deja notar. Recent, creatoarea de moda a depus o cerere pentru a-si deschide un birou notarial separat de al "mentorului" ei Trifoi. Cum procedura in astfel de cazuri impune sustinerea unui examen, Vanda Vlasov s-a prezentat la test, dar l-a picat cu 4,65, asa cum ne-au declarat surse din randul notarilor. Creatoarea de moda are posibilitatea sa repete examenul, dar trebuie sa astepte pana cand vor fi alte posturi scoase la concurs pentru Capitala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.