Roman injunghiat la Roma. Un tanar de origine romana, in varsta de 22 de ani, a fost injunghiat, duminica noaptea, in piata Giureconsulti din Roma, de un grup de italieni. Romanul, care a fost internat la spitalul Aurelia cu o rana la umar provocata
Roman injunghiat la Roma. Un tanar de origine romana, in varsta de 22 de ani, a fost injunghiat, duminica noaptea, in piata Giureconsulti din Roma, de un grup de italieni. Romanul, care a fost internat la spitalul Aurelia cu o rana la umar provocata de un cutit, a declarat ca a fost atacat fara motiv de mai multi italieni, in timp ce mergea pe strada in compania unui prieten. Deputat PSD jefuit in noaptea alegerilor. Cabinetul deputatului iesean Vasile Mocanu, din Targu Frumos, a fost pradat duminica noaptea, hotii sustragand televizorul, computerul, imprimanta si telefaxul in valoare de 8.000 de lei. Parlamentarul social-democrat crede ca hotii i-au calcat biroul pentru a se razbuna, social-democratii obtinand un scor foarte bun la europarlamentare. "Ne-au pandit, au vazut ca am plecat in jurul orei 01.00 si nu le-a convenit ca noi am obtinut, in zona, un procent mare, cam 40% din voturi, asa ca ne-au spart sediul", spune Vasile Mocanu. Autocar in flacari pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Un autocar care transporta 25 de persoane la Cluj a luat foc, ieri dimineata, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, fiind distrus in intregime in urma incendiului. Din fericire, niciunul dintre pasageri nu a fost ranit. Agent de paza prins la furat. Un agent al firmei care asigura paza Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" din Galati a fost surprins, ieri, de o asistenta in timp ce fura portofelul unui pacient imobilizat intr-un scaun cu rotile. Din intamplare, pe hol era si un politist in civil, care venise cu sotia la un control. Agentul de paza a fost imobilizat imediat si dus la politie. A incercat de sase ori sa plece ilegal din tara. Politistii de frontiera bihoreni au depistat un barbat care incerca sa iasa ilegal din tara traversand fasia de frontiera. Acesta avea la el mai multe bagaje si se indrepta spre granita, cu intentia de a trece ilegal in Ungaria. Dupa primele verificari, politistii au descoperit ca barbatul, in varsta de 52 de ani, este din Bucuresti si a ajuns la cea de-a sasea tentativa de trecere ilegala a frontierei. Sinucigas la 14 ani. Singurul copil al unei familii din cartierul bucurestean Balta Alba, "respectuos, cuminte si educat", dupa cum l-au caracterizat cunoscutii, s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul opt. Fara a lasa vreun bilet de adio in care sa-si motiveze gestul extrem, baiatul care era in clasa a VIII-a la Scoala Nr. 92 s-a aruncat de la geamul camerei sale si s-a zdrobit de terasa unui magazin de la parter. Legata de scaun si ucisa in bataie. Un barbat de 43 de ani, din comuna doljeana Sadova, si-a legat nevasta de un scaun si a ba-tut-o cu lantul pana a omorat-o, sub privirile ingrozite ale copilului lor, in varsta de cinci ani. Criminalul a declarat anchetatorilor ca a vrut sa-i dea o lectie femeii, care in ultima perioada se apucase de baut si nu mai facea mancare si curatenie prin gospodarie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.