Un cetatean vigilent din Drobeta Turnu Severin a intrerupt o partida incinsa de amor din scara unui bloc. Dupa ce au chefuit intr-o carciuma, doi barbati si o femeie s-au refugiat intr-un bloc ca sa se iubeasca in voie. Doar ca un locatar, auzind zg
Un cetatean vigilent din Drobeta Turnu Severin a intrerupt o partida incinsa de amor din scara unui bloc. Dupa ce au chefuit intr-o carciuma, doi barbati si o femeie s-au refugiat intr-un bloc ca sa se iubeasca in voie. Doar ca un locatar, auzind zgomote pe scara, a iesit si a vazut o tanara dezbracata intre doi barbati. S-a gandit omul la ce era mai rau si a anuntat politia. Oamenii legii au venit imediat si au ascultat stupefiati declaratiile tinerilor suparati ca le-a fost intrerupta partida de amor. Barbatii spun ca, dupa o petrecere indelungata intr-un bar, de comun acord cu fata au cautat un loc retras pentru o repriza de placere. Tanara, care aproape nu putea vorbi de cat bause, a fost dusa la spital. Cand si-a revenit a confirmat povestea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.