Comisarul-sef Marius Nedelcu, comandantul Politiei Panciu (foto stånga), a renuntat la functia sa pentru un nou mandat in cadrul Organizatiei Natiunilor Unite in Congo (MONUC). Ofiterul nu pleaca pentru prima oara intr-o astfel de misiune in a
Comisarul-sef Marius Nedelcu, comandantul Politiei Panciu (foto stånga), a renuntat la functia sa pentru un nou mandat in cadrul Organizatiei Natiunilor Unite in Congo (MONUC). Ofiterul nu pleaca pentru prima oara intr-o astfel de misiune in afara tarii. Sub egida ONU, acesta s-a aflat in Bosnia Hertegovina din luna iunie 1998 si pana in decembrie 1999. Din august 2003 pana in august 2005 a facut parte dintr-o misiune a Organizatiei Natiunilor Unite in Congo - unde a fost numit adjunctul sefului de sector in regiunea Ituri-Bunia. Ultima misiune, din iulie si pana in noiembrie 2006, a fost cea in cadrul Politiei Uniunii Europene (EUPOL), la Kinshasa, tot in Republica Congo. „Congo detine locul I in lume in privinta minelor de aur si de diamante, pentru ca la capitolul resurse minerale sa fie a doua tara, dupa Rusia. Media de viata aici este de 40 ani. Viata umana nu valoreaza nimic. Mai mult conteaza viata unui animal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.