Sediul PSD din orasul Targu Frumos a fost spart ieri in zori de autori necunoscuti care au furat de acolo computerul, imprimanta, faxul, un televizor si o suma de bani dintr-un fiset.

Euforia unor rezultate bune obtinute de PSD la Targu Fr
Sediul PSD din orasul Targu Frumos a fost spart ieri in zori de autori necunoscuti care au furat de acolo computerul, imprimanta, faxul, un televizor si o suma de bani dintr-un fiset.

Euforia unor rezultate bune obtinute de PSD la Targu Frumos, respectiv peste 42% din sufragiile cetatenilor, a fost umbrita ieri dimineata de un incident ramas inca neelucidat. Sediul partidului, dar si biroul parlamentar al deputatului Vasile Mocanu au fost sparte de autori ramasi inca necunoscuti. Din incinta lipseau un computer, imprimanta, faxul, dar si un televizor si 150 de RON dintr-un fiset, bani care apartineau liderului filialei, Gheorghe Aneculaiasa. "Am stat aseara pana in jur de ora 1.00, pana am centralizat copiile dupa procesele-verbale care ne parvenisera din teritoriu. Actiunea a fost cu premeditare", a precizat deputatul PSD Vasile Mocanu. Din cercetari a rezultat ca atacul a fost dat in jurul orei 4.00. Usa de la intrare si usa cabinetului parlamentar al deputatului Vasile Mocanu au fost sparte cu ranga, hotii distrugand in totalitate mecanismele de inchidere ale usilor. "Politia m-a sunat pe la ora 4.15, spunandu-mi sa vin in cea mai mare viteza la partid. Am gasit dezastru si imediat l-am sunat si pe domnul deputat Mocanu, care a venit la sediu", a precizat Gheorghe Aneculaiasa, presedintele filialei Targu Frumos a PSD. Din sediu lipseau computerul, imprimanta, faxul, dar si un televizor. Din fisetul ravasit lipseau 150 RON, bani personali ai presedintelui de filiala. "Politia a demarat cercetarile, in prezent fiind finalizata cercetarea la fata locului. Inca nu am determinat suspecti, dar acestia vor fi depistati foarte repede, lasand foarte multe urme la sediul devastat", a precizat Virginia Pralea, purtatorul de cuvant al IJP Iasi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.