Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal va judeca, in aceasta saptamana, incidentele petrecute la meciul Steaua - Dinamo. Gazdele de sambata sunt in pericol sa joace o etapa pe teren propriu cu portile inchise din cauza fumigenelor si a
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal va judeca, in aceasta saptamana, incidentele petrecute la meciul Steaua - Dinamo. Gazdele de sambata sunt in pericol sa joace o etapa pe teren propriu cu portile inchise din cauza fumigenelor si a celor catorva torte aprinse de fanii ros-albastri. In schimb, Dinamo va primi o pedeapsa drastica pentru zecile de torte cu care au facut “spectacol” suporterii ei. “Cainii” joaca oricum cu portile inchise urmatoarele doua meciuri de acasa. La aceasta pedeapsa se va adauga una noua, care nu poate fi mai mica de trei etape. Asadar, in mod normal, echipa prezidata de Cristi Borcea va juca fara spectatori cel putin cinci meciuri de campionat. Nu ar fi, insa, de mirare, ca ultrasii alb-rosii sa sa mai incalzeasca la foc de torta si la proximul meci jucat de favoriti in deplasare. In acest ritm, Dinamo nu va mai juca nici o partida cu spectatori, acasa, in acest campionat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.