CROS. Pasionatii de sport au participat ieri, in ciuda frigului, la Crosul Petrom care avut ca punct de plecare Piata Charles de Gaulle. Alergatorii (printre care s-au numarat si persoane cu dizabilitati)
au participat la cele trei categorii de
CROS. Pasionatii de sport au participat ieri, in ciuda frigului, la Crosul Petrom care avut ca punct de plecare Piata Charles de Gaulle. Alergatorii (printre care s-au numarat si persoane cu dizabilitati)
au participat la cele trei categorii de concurs: juriori, seniori si veterani. Crosul s-a desfasurat pe traseul Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor - Piata Victoriei - Bulevardul Kiseleff - Bulevardul Constantin Prezan - Bulevardul Aviatorilor.


12:52 - PROBLEME
HUNEDOARA. Peste 4.500 de familii din Simeria, Uroi si Carpenis au ramas fara gaz metan din cauza unor probleme tehnice.
MÃ…SURÃ…. Portul Constanta Sud fluvial a fost inchis, ieri,
din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

12:57 - DECIZIE
NÃ…SÃ…UD. Cei 11 palmieri care au infrumusetat in timpul verii centrul orasului Nasaud au fost dusi, in acest sfarsit de saptamana, in sere, pentru a fi feriti de inghet, autoritatile locale luand decizia de a muta plantele exotice dupa ce au fost prognozate temperaturi sub zero grade.
CONSTANTA. Doua persoane din Constanta sunt cercetate de politisti dupa ce au falsificat retete medicale pentru a-si procura
aproximativ 250 de comprimate dintr-un medicament cu continut halucinogen, pentru consumul propriu, transmite Mediafax.


ALBA-IULIA / Uz de arma pentru oprirea unui fugar
Un adolescent de 17 ani, autorul unei talharii asupra unei studente din Alba-Iulia, a fost prins sambata seara de politisti. Studenta, in varsta de 21 de ani, se deplasa pe jos fiind urmarita si acostata de un tanar. Amenintand-o cu un cutit, acesta i-a smuls din mana telefonul mobil, dupa care a trantit-o la pamant, fugind de la locul faptei. Dupa o urmarire ca-n filme, oamenii legii au fost nevoiti sa faca uz de arma pentru a-l opri pe fugar. Tanarul a fost retinut 24 de ore pentru comiterea infractiunii de talharie. (L.D.)


ACCIDENT - Masina suspendata intre gard si stalp
Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, intr-un accident rutier produs ieri in municipiul Campulung Moldovenesc. In urma incidentului, masina in care se aflau acestia a fost proiectata intre un gard si un stalp al retelei telefonice, ramanand suspendata. Potrivit politistilor, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei, soferul pierzand controlul asupra volanului a proiectat prin parbriz in afara autoturismului.


CONSTANTA SUD - Accident provocat de o nava cu balast
O nava incarcata cu balast s-a lovit de un cheu in Portul Constanta Sud in noaptea de sambata spre duminica, in timpul manevrei de acostare, incidentul fiind fara victime sau poluare, transmite Mediafax. Cazul a fost preluat de ofiterii din cadrul biroului cercetare al Capitaniei Zonale Constanta pentru investigatii. (E.S.)


FÃ…LTICENI - Incendiu pe acoperisul unui bloc
Pompierii din Falticeni au intervenit in noaptea de sambata spre duminica timp de o ora si jumatate pentru a stinge un incendiu izbucnit pe acoperisul unui bloc din municipiu, transmite Mediafax. In urma incendiului au ars 120 mp de sarpanta din lemn si invelitoarea din azbest, dar si diverse materiale, deseuri din lemn, textile sau carton, depozitate de cei patru proprietari ai podului. Pompierii au actionat timp de 93 de minute pentru stingerea incendiului, pagubele fiind estimate la 5.000 de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.