Un roman de 22 de ani a fost injunghiat, duminica noapte, de un grup de italieni in piata Giureconsulti din Roma.

Tinarul a fost transportat la Spitalul Aurelia, cu o plaga injunghiata in spate. Potrivit NewsIn, medicii spun ca viat
Un roman de 22 de ani a fost injunghiat, duminica noapte, de un grup de italieni in piata Giureconsulti din Roma.

Tinarul a fost transportat la Spitalul Aurelia, cu o plaga injunghiata in spate. Potrivit NewsIn, medicii spun ca viata nu ii este in pericol, dar ar putea ramine internat 20 de zile. Romanul a declarat ca a fost agresat de trei sau patru persoane necunoscute in timp ce se afla pe strada cu un prieten. Politistii au inceput o ancheta in acest dosar.

In urma cu doua saptamini, un alt roman a fost agresat la Roma, fiind internat in spital in stare de inconstienta. In 10 noiembrie, alt cetatean roman de 31 de ani a fost gasit impuscat mortal la Castelvolturno, in apropiere de Napoli. Politia sustine ca Marian Buzatu ar fi putut fi ucis intr-o disputa cu alti conationali pentru impartirea pradei luate intr-un jaf, dar nu exclude posibilitatea ca acesta sa fi fost impuscat de o organizatie criminala din zona. In septembrie, la Roma, un roman a fost impuscat mortal si alti doi raniti. Victima fusese, se pare, obligata sa se aseze in genunchi inainte de a fi impuscata in cap, intr-o reglare de conturi intre bande rivale.

La sfirsitul lunii octombrie, un roman de etnie roma, Nicolae Mailat, a ucis o italianca la Tor di Quinto. Guvernul italian a adoptat apoi o lege ce permite expulzarea cetatenilor UE care reprezinta o amenintare pentru siguranta publica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.