Operatorul de retail Rewe Romania, controlat de grupul german Rewe, va deschide miercuri, la Focsani, cel de-al 45-lea magazin de discount Penny Market din Romania, urmand sa mai deschida cel putin cinci unitati pana la sfarsitul anului.
"Pana l
Operatorul de retail Rewe Romania, controlat de grupul german Rewe, va deschide miercuri, la Focsani, cel de-al 45-lea magazin de discount Penny Market din Romania, urmand sa mai deschida cel putin cinci unitati pana la sfarsitul anului.
"Pana la sfarsitul anului intentionam sa deschidem inca minim cinci magazine Penny, deschiderea lor fiind strans legata de evolutia constructiilor si a vremii", se arata intr-un comunicat transmis ieri de companie.
Unitatea deschisa de Rewe la Focsani, a doua detinuta de companie in acest oras, are o suprafata de vanzare de 750 de metri patrati si a necesitat o investitie de aproximativ 1,5 milioane de euro.
Rewe a deschis saptamana trecuta doua magazine Penny Market la Navodari si Mioveni.
Rewe Romania detine 40 de unitati Penny Market, cu suprafete de vanzare de 750 de metri patrati si cinci magazine Penny Market XXL, unde suprafata medie de vanzare ajunge la circa 2.500 de metri patrati.
Grupul nemtesc Rewe opereaza in Romania prin intermediul diviziilor Billa, Penny, XXL si Selgros, care au contribuit in 2006 cu 25% la totalul vanzarilor de 3,84 miliarde euro inregistrat pe piata est-europeana, potrivit rapoartelor financiare afisate de Rewe.
Rewe planuieste ca, in 2007 sa deschida peste 550 de magazine in Europa, dintre care 300 vor fi localizate in Germania. Grupul Rewe intentioneaza sa deschida anul acesta primul Selgros din Rusia si va continua sa-si dezvolte reteaua de supermarketuri Billa.
Rewe Holding International, asociatul unic al companiei Rewe Romania SRL, a aprobat, la sfarsitul lui martie dechiderea a 20 de puncte de lucru noi, in mai multe localitati din tara, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial. Rewe Romania isi va extinde reteaua de magazine in judetele Alba, Bacau, Mehedinti, Gorj, Harghita,Cluj (doua unitati), Hunedoara (trei unitati), Sibiu, Brasov, Maramures, Satu Mare (doua unitati), Covasna (doua unitati), Constanta (doua unitati) si Arges.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.