INAINTE ACUM Monica Stan Catalin Botezatu nu inceteaza sa ne uimeasca atat prin creatiile sale, cat si prin surprizele pe care le ofera in cadrul Festivalului de moda. Asul din maneca designerului a fost, de aceasta data, Raluca Badulescu, cea care
INAINTE ACUM Monica Stan Catalin Botezatu nu inceteaza sa ne uimeasca atat prin creatiile sale, cat si prin surprizele pe care le ofera in cadrul Festivalului de moda. Asul din maneca designerului a fost, de aceasta data, Raluca Badulescu, cea care a defilat pe podium pentru Catalin Botezatu (foto medalion). Cunoscuta a cercurilor mondene si trecand drept un stilist exigent, Raluca nici nu a stat pe ganduri si a raspuns prompt invitatiei designerului de a fi mireasa colectiei lui, cea mai buna de pana acum, in cadrul Bucharest Fashion Week si prezentata sambata seara. Raluca a imbracat o rochie din par de lama, marcata pe talie cu un brau din piele de crocodil, lata de 40 cm. Pentru aceasta inedita aparitie, Raluca Badulescu nu a avut nicio emotie deoarece ea a reusit ca, in scurt timp, sa slabeasca nu mai putin de 30 de kg, motiv pentru care este foarte mandra si incantata de noile ei forme.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.