Lovitura de teatru la CSU Ploiesti, cea mai valoroasa echipa de baschet din Romania! Antrenorul principal, Mladen Jojic, a fost inlocuit cu secundul sau, Vladimir Arnautovici, cu doua zile inainte de unul dintre cele mai importante meciuri pe care fo
Lovitura de teatru la CSU Ploiesti, cea mai valoroasa echipa de baschet din Romania! Antrenorul principal, Mladen Jojic, a fost inlocuit cu secundul sau, Vladimir Arnautovici, cu doua zile inainte de unul dintre cele mai importante meciuri pe care formatia urmeaza a le sustine in ULEB Cup.

Tehnicianul sarb Mladen Jojic a incheiat ieri colaborarea de patru ani cu campioana en-titre a Romaniei, CSU Ploiesti. Desi sub indrumarea sa formatia prahoveana a cucerit FIBA Cup, patru titluri nationale si trei cupe ale Romaniei, ruptura a survenit brusc dupa partida sustinuta in deplasare, in campionatul intern, contra BC Mures, pe care ploiestenii au castigat-o cu 81-77. "A fost o decizie pe care am luat-o de comun acord, pentru binele echipei", a precizat Alexandru Iacobescu, managerul general al team-ului din Ploiesti. "Speram ca aceasta schimbare sa aduca un suflu nou in lot, un alt dinamism atat in meciuri, cat si la antrenamente. Se intrase intr-o rutina care, credem noi, a influentat negativ prestatia jucatorilor in ultima vreme", a explicat Iacobescu. Dupa toate probabilitatile insa, inlocuirea nu va aduce prea multe schimbari in tactica de joc al ploiestenilor. Noul tehnician, Vladimir Arnautovic, fost jucator la CSU si de doi ani asistentul lui Jojic, s-a format ca antrenor sub indrumarea acestuia. "Avem incredere in Arnautovic, care speram sa-i poata mobiliza mai bine pe fostii lui colegi de echipa in sensul impunerii stilului propriu de joc in meciurile din ULEB, lucru pe care nu l-am reusit pana acum in partidele din deplasare", s-a declarat optimist seful CSU.
Arnautovici va debuta ca "principal" maine, in intalnirea pe care formatia sa o va sustine pe teren propriu in compania uneia dintre principalele favorite la castigarea Cupei ULEB Galatasaray Istanbul.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.