Luni seara, Fundatia artEST, al carei presedinte este Iarina Demian, si Agentia de Vise, condusa de Tudor Chirila, au acordat premiile anuale "Ioan Chirila", care se adreseaza tuturor jurnalistilor de sport din presa scrisa, radio, televi
  Luni seara, Fundatia artEST, al carei presedinte este Iarina Demian, si Agentia de Vise, condusa de Tudor Chirila, au acordat premiile anuale "Ioan Chirila", care se adreseaza tuturor jurnalistilor de sport din presa scrisa, radio, televiziune si agentii de presa.  LAUREATI. Cel mai bun jurnalist sportiv a fost desemnat Adrian Georgescu (freelancer), care a obtinut un premiu de 5.000 de euro. Gala a fost deschisa de Iarina Demian, sotia fostului cronicar Ioan Chirila. "A ne aminti de Ioan Chirila inseamna sa ne amintim de cei care visau sa scrie o carte frumoasa, despre artistii gazonului, si nu despre patronii lor, despre competitiile sportive, si nu despre scandalurile din sport", a declarat actrita. Comentatorul radio al anului a fost ales Catalin Carnu, iar presedintele FRF, Mircea Sandu, a inmanat premiul pentru cel mai bun fotoreporter al anului lui Alex Nicodim, de la Gazeta Sporturilor. Comentatorul TV al anului a fost desemnat Bogdan Cosmescu (TVR), in timp ce Roxana Maha (Cotidianul) a fost aleasa cel mai bun reporter al anului. Premiul pentru editorialistul anului i-a fost acordat lui Cristian Geambasu (Gazeta Sporturilor).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.