In mai putin de trei minute, sesiunea de tuns a fost finalizata, clientul declarandu-se extrem de multumit de felul in care ii arata parul. Frizerul a precizat ca a inceput sa tunda cu mai multe foarfece deodata pentru a face fata numarului din

In mai putin de trei minute, sesiunea de tuns a fost finalizata, clientul declarandu-se extrem de multumit de felul in care ii arata parul. Frizerul a precizat ca a inceput sa tunda cu mai multe foarfece deodata pentru a face fata numarului din ce in ce mai mare de persoane care vin la frizeria sa. "Multi dintre clientii mei trebuiau sa astepte si peste o ora pentru a fi tunsi, asa ca am fost nevoit sa gasesc o metoda de a tunde mai rapid", a mentionat chinezul. El a sustinut ca i s-a intamplat sa tunda si cu 18 perechi de foarfece deodata, lucru pe care il poate face si cu ochii inchisi. Multi l-au asemanat pe Wang Zedong cu celebrul personaj interpretat de Johnny Depp in filmul "Eduard, Omul-foarfeca".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.