Presedintele completului care judeca cererea de contestatie in anulare in dosarul privind retrocedarea complexului Lido din Capitala, Ion Ionescu, a fost recuzat, ieri, pentru a doua oara, de catre avocatii proprietarilor de drept ai cladirii, intru
Presedintele completului care judeca cererea de contestatie in anulare in dosarul privind retrocedarea complexului Lido din Capitala, Ion Ionescu, a fost recuzat, ieri, pentru a doua oara, de catre avocatii proprietarilor de drept ai cladirii, intrucat si-a mai exprimat o opinie in acest caz. Avocatii Ioanei Angelescu, ai lui Grigore Ghika si ai Getei Nora Angelescu Monteoru sustin ca, in cursul lunii martie, Ion Ionescu le-a dat castig de cauza mostenitorilor hotelului in urma unei cereri similare formulate de societatea Lido, fosta proprietara a complexului. Prima cerere de recuzare a fost formulata in data de 15 octombrie si a vizat intreg completul de judecata, format din Ion Ionescu, Danus Cornoiu si Ciuca Gilica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.