Presedintele francez Nicolas Sarkozy a gasit o inlocuitoare pentru sotia sa, Cecilia, de care s-a separat in urma cu cateva luni. Liderul de la Elysee are o relatie cu o binecunoscuta prezentatoare de televiziune din Franta, Laurence Ferrari , in va
Presedintele francez Nicolas Sarkozy a gasit o inlocuitoare pentru sotia sa, Cecilia, de care s-a separat in urma cu cateva luni. Liderul de la Elysee are o relatie cu o binecunoscuta prezentatoare de televiziune din Franta, Laurence Ferrari , in varsta de 41 de ani. Fermecatoarea blonda a fost vazuta, in ultima vreme, tot mai des in vizita la palatul prezidential si a fost surprinsa in ipostaze tandre in timpul unor cine romantice, la lumina lumanarii, in compania liderului francez. Zvonurile despre o posibila relatie a celor doi s-au amplificat dupa ce, in octombrie, Laurence a divortat de Thomas Hugues, cu care a fost casatorita timp de 14 ani si cu care are doi copii. Dupa anuntul separarii de Cecilia, presa a scris ca Sarkozy a avut o scurta idila cu solista bosniaca Tinca Milinovici, pe care a cunoscut-o in timpul unei vizite in Libia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.