Pentru prichindei In perioada 29 noiembrie-2 decembrie 2007 are loc cea de-a treia editie a Targului de carte pentru copii Minilibri - Spectacolul cartii pentru copii. Manifestarea a fost initiata si este organizata de Centrul Step by Step pen
Pentru prichindei In perioada 29 noiembrie-2 decembrie 2007 are loc cea de-a treia editie a Targului de carte pentru copii Minilibri - Spectacolul cartii pentru copii. Manifestarea a fost initiata si este organizata de Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, fiind gazduita de Teatrul Ion Creanga, care este si coorganizator.  TOLBA PLINA. Programul targului cuprinde evenimente organizate in cele doua sali ale Teatrului Ion Creanga. Tolba e plina cu surprize pentru micuti. Cele mai importante edituri romanesti, printre care Teora, Corint, Aramis, Flamingo GD, Nemira, Humanitas Fiction, PRO Editura si Tipografie, Educational Center etc. expun la Targul Minilibri. Vedete - parinti, dintre care ii amintim pe Teo Trandafir, Da­na Razboiu, Mihai Margineanu, Da­niela Nane, Raluca Moianu, Alice Nas­tase si Alexandrina Halic, vor citi povesti copiilor prezenti la targ. Accesul publicului se face intre orele 12:00 si 18:00, in toa­te cele patru zile ale targului. In­trarea vizitatorilor este gratuita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.