Neinspirat. Cantaretul milionar nu a reusit nici macar sa-si inchirieze un apartament Chiar si dupa ce a dat lovitura la Eurovision, Mihai Traistariu ramane inca un musafir in Capitala. Detinator al mai multor proprietati imobiliare in provincie, ca
Neinspirat. Cantaretul milionar nu a reusit nici macar sa-si inchirieze un apartament Chiar si dupa ce a dat lovitura la Eurovision, Mihai Traistariu ramane inca un musafir in Capitala. Detinator al mai multor proprietati imobiliare in provincie, cantaretul nu a fost, insa, destul de inspirat sa achizitioneze o locuinta si in Bucuresti, motiv pentru care, de fiecare data este nevoit sa traga la hotel. Problema nu ar reprezenta-o banii, ci grija de a-si rezerva mereu camera din timp. "Da, e putin comic. Asa e. Am un magazin in Bucuresti, un supermarket, dar o casa pentru mine nu am apucat sa-mi iau. Eu si daca trebuie sa vin la o emisiune imi iau camera la hotel, ca trebuie sa ma schimb, sa ma aranjez si eu. Uneori trebuie sa ma duc la mai multe emisiuni si atunci iau camera la hotel pe o saptamana. Din fericire, daca e o perioada mai lunga, ma insoteste si iubita mea, si atunci nu mi se mai pare ca nu sunt acasa", ne-a declarat artistul. A pus ochii pe parcarile din Constanta Traistariu, care a recunoscut informatiile potrivit carora si-ar fi bagat in conturi sume de peste un milion de euro, dupa succesul de la Eurovision, intentioneaza sa mai amane achizitionarea unui apartament in Capitala. Motivul? Acesta doreste sa investeasca intr-o parcare din Constanta. "Am auzit ca parcarile sunt niste afaceri foarte bune si, sincer, ma tenteaza. Sa vad cum ma descurc, vreau sa iau un teren si sa incerc sa obtin autorizatie de la primarie", ne-a declarat Traistariu. Desi numele i-a fost asociat in ultima vreme si cu o escrocherie financiara, el a reusit sa isi mentina curata imaginea, obtinand, in premiera pentru un cantaret roman, nominalizari la Premiile Academiei Romane la titlul de "Cel mai valoros roman", precum si pentru LA Music Awards, la categoria Best Dance.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.