Din cele patru grupe in care se joaca astazi penultima etapa, doar doua echipe, Manchester United si Arsenal Londra, si-au asigurat deja calificarea in optimile de finala. Inter si Sevilla, daca vor invinge acasa, vor incheia si ele conturile, iar jo
Din cele patru grupe in care se joaca astazi penultima etapa, doar doua echipe, Manchester United si Arsenal Londra, si-au asigurat deja calificarea in optimile de finala. Inter si Sevilla, daca vor invinge acasa, vor incheia si ele conturile, iar jocul rezultatelor ar putea aduce fericirea pentru Barcelona, Glasgow Rangers, Fenerbahce si AS Roma.

Marele meci din grupa E se disputa pe Stade de Gerland, acolo unde Lyon, in mare revenire de forma, spera sa dea lovitura impotriva Barcelonei si sa revina cu sanse mari in cartile calificarii. Oleguer si Thierry Henry nu au facut deplasarea, dar catalanii vor putea conta pe Ronaldinho, care a fost menajat in meciul de campionat cu Huelva. La gazde, singurul jucator incert este golgheterul din Ligue 1, Karim Benzema. La Stuttgart, echipa gazda, una dintre cele trei alaturi de Steaua si Dinamo Kiev care nu au castigat inca puncte, va incerca sa sparga gheata. Glasgow Rangers nu va putea conta pe Nacho Novo, care s-a accidentat si s-a reintors pentru tratament in Spania. La gazde nu vor juca Arthur Boka si Serdar Tasci, dar, in schimb, Antonio da Silva a revenit la antrenamente. O eventuala victorie a svabilor ar face din meciul din ultima etapa dintre scotieni si francezi o adevarata finala pentru calificare.
Dinamo Kiev, de la care va lipsi portarul sovkovski, are o misiune aproape imposibila in meciul cu AS Roma, chiar daca giallorossi vor juca fara principalul lor marcator, Totti. La oaspeti, Taddei si Aquilani sunt refacuti si au mari sanse sa revina pe teren dupa absente indelungate. O victorie a romanistilor ar rezolva ecuatia calificarii din grupa F, indiferent de rezultatul din meciul de pe Old Trafford. Manchester United, chiar daca este deja calificata, nu isi poate dezamagi fanii si va incerca sa obtina cea de-a cincea victorie. si au mari sanse pentru ca Sporting Lisabona este macinata de accidentari, ultimul pe lista fiind Yannick Djalo, component al nationalei Under 21 a Portugaliei.
Inter are sansa de a-si asigura locul locul intai in grupa G, dar pentru aceasta trebuie sa invinga Fenerbahce pe San Siro. Elevii lui Mancini vor sa razbune infrangerea din meciul de la Istanbul si in sprijinul lor sta si palmaresul turcilor in meciurile jucate in deplasare cu echipe din Italia, cinci jocuri si tot atatea infrangeri. PSV Einhoven a plecat la Moscova fara capitanul sau, internationalul belgian Timmy Simons, dar spera sa invinga pe TSKA si in cazul unei victorii a italienilor sa se apropie la un punct de Fenerbahce.
Locul intai in grupa Stelei va fi decis la Sevilla. La gazde nu va juca Frederic Kanoute, iar la tunari vor lipsi Hleb si Flamini, dar va intra Fabregas, odihnit in meciul de campionat cu Wigan.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.