Brazilianul traverseaza cea mai buna perioada din viata sa. Mijlocasul lui AC Milan a fost ales cel mai frumos fotbalist din lume, in urma unui sondaj efectuat de postul de televiziune Rete Globo. Si acest lucru se intampla in perioada in care va ca
Brazilianul traverseaza cea mai buna perioada din viata sa. Mijlocasul lui AC Milan a fost ales cel mai frumos fotbalist din lume, in urma unui sondaj efectuat de postul de televiziune Rete Globo. Si acest lucru se intampla in perioada in care va castiga Balonul de Aur si va deveni tata. Desi vestile nu sunt confirmate oficial, nimeni nu se mai indoieste de veridicitatea lor. Tanara lui sotie, Carolina Celico, este insarcinata in luna a patra, iar la sfarsitul lui mai 2008 brazilianul va deveni Kaka-papa. In topul celor mai atragatori fotbalisti, el a fost urmat de englezul David Beckham (Los Angeles Galaxy) si italianul Francesco Totti (AS Roma).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.