Are 70 de ani. Multi au spus despre el ca ar conduce din umbra competitia interna. Nu este adevarat, isi apara doar interesele micutei sale echipe. In urma cu cinci ani a promis ca formatia lui va juca "pe bune". Si s-a tinut de cuvant. I se spune "
Are 70 de ani. Multi au spus despre el ca ar conduce din umbra competitia interna. Nu este adevarat, isi apara doar interesele micutei sale echipe. In urma cu cinci ani a promis ca formatia lui va juca "pe bune". Si s-a tinut de cuvant. I se spune "Lordul", pentru ca niciodata nu-si ia cuvantul inapoi. - Domnule presedinte, sunteti suparat pentru ceea ce s-a intamplat in meciul cu CFR Cluj? - Necajit. Pentru ca e vorba de munca mai multor persoane, incepand cu jucatorii si antrenorii. - I-ati reprosat ceva arbitrului Cristian Balaj? - Am vazut intr-un ziar ca s-a scris "Balaj e hot!". E prea mult, deja, m-a intristat! Balaj nu e un hot. A gresit. Fotbalul e altfel. Lumea nu se opreste la un meci de fotbal. - De unde pleaca toate relele? - De la comisii, care fac jocuri si nu aplica regulamentul cu aceeasi unitate de masura. Nu Sandu Mircea si Mitica Dragomir sunt de vina pentru acestea, ci altii. Comisiile sunt influentate de oameni din ambele institutii, FRF si LPF, peste capul presedintilor. Ei cunosc numele persoanelor la care fac eu referinta si trebuie sa ia masuri. - Despre cine e vorba? - Nu sunt omul scandalului. Ca si mine, repet, cei doi presedinti (n. red. - ai FRF si LPF) ii stiu foarte bine pe cei care influenteaza deciziile. - De ce s-a stricat fotbalul romanesc, domnule Padureanu? - Pentru ca noii conducatori au intrat in fotbal sa faca afaceri. Vor, in primul rand, banii, si abia apoi performanta. De aici, toate conflictele. In plus, fac multe promisiuni fara acoperire suporterilor, jucatorilor si antrenorilor. Nu au rabdare sa construiasca. - Iubesc banii si popularitatea mai mult decat fotbalul... - Dumneavoastra ati spus-o, nu eu. E posibil sa aveti dreptate, chiar daca sunteti mai tanar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.