Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), s-a razgandit si nu isi mai da demisia din Parlament "ca urmare a rugamintilor insistente" ce i-au fost adresate si din tara, si din strainatate, care i-au cerut sa nu dea satisfactie "banditilor care au
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), s-a razgandit si nu isi mai da demisia din Parlament "ca urmare a rugamintilor insistente" ce i-au fost adresate si din tara, si din strainatate, care i-au cerut sa nu dea satisfactie "banditilor care au cocosat si au devalizat aceasta tara", dar si din partea celor doua fetite ale sale.

"Cea mai mare pondere au avut-o rugamintile fetitelor mele, mai ales fetita mai mica, i-a fost rau toata ziua de ieri, a plans, a vomat, a avut febra si nu s-a dus nici la scoala pentru ca a vazut ca taticul ei e vanat in tara sa de niste porci. Pentru fetitele mele sunt in stare sa fac orice, pentru ca ele stiu ca taticul lor e un luptator", a aratat Vadim. "Voi merge mai departe si va fi vai si amar de banditii din tara asta, am rupt lanturile si voi spune tot ce stiu si ce-mi va veni pe parcurs. Asteptati-va la surprize foarte mari", a amenintat presedintele Vadim.

El a amintit ca europarlamentarele au fost fraudate, ca "s-a furat enorm" pentru PLD, PD, UDMR, PNL si PSD cu ajutorul voturilor false introduse in urne, "sub patronajul serviciilor secrete din SUA si a ambasadorului SUA la Bucuresti, Nicolas Taubman, "un terorist batran". Vadim a anuntat ca astazi ii va trimite o scrisoare presedintelui SUA in care va cere expulzarea din Romania a lui Taubman. "Daca nu pleaca, in maximum un an de zile o sa fie federalizata Romania", a explicat Vadim. El a mai spus ca PRM nu va merge la Cotroceni la consultarile cu presedintele si ca nu va vota proiectul bugetului de stat in Parlament. De asemenea, conducerea PRM a hotarat sa faca congresul partidului dupa Sarbatori, neimpunandu-se sanctiuni pentru rezultatele la europarlamentare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.