Sortii nu au fost foarte favorabili, spun la unison sarbii, francezii si romanii. Intr-o grupa extrem de echilibrata, fiecare amanunt conteaza. Stabilirea tintarului reprezinta o prima batalie intre componentele grupei a 7-a de calificare la CM din
Sortii nu au fost foarte favorabili, spun la unison sarbii, francezii si romanii. Intr-o grupa extrem de echilibrata, fiecare amanunt conteaza. Stabilirea tintarului reprezinta o prima batalie intre componentele grupei a 7-a de calificare la CM din 2010. “Trebuie sa discut cu intregul staff cand si cum ne-ar avantaja sa jucam impotriva Serbiei si Frantei. Urmeaza sa ne facem niste calcule serioase”, a declarat Victor Piturca.

Reprezentantii federatiilor nationale ale Frantei, Romaniei, Serbiei, Austriei, Lituaniei si a Insulelor Feroe se vor intalni pe 8 decembrie, la Viena, pentru a stabili programul meciurilor din grupa. In situatia in care cei sase oficiali ai federatiilor nu vor ajunge la un acord, acestia pot decide stabilirea unei noi intalniri sau continuarea negocierilor prin corespondenta. Daca nu se ajune la niciun acord pana la data de 10 ianuarie 2008, programul grupei va fi stabilit de FIFA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.