Tragedie. Un barbat a murit chiar pe strada pe care locuia, dupa ce a cazut intr-o groapa nesemnalizata Un barbat in varsta de 54 de ani, din Bucuresti, a murit, duminica seara, dupa ce a cazut intr-o groapa nesemnalizata, adanca de aproape trei met
Tragedie. Un barbat a murit chiar pe strada pe care locuia, dupa ce a cazut intr-o groapa nesemnalizata Un barbat in varsta de 54 de ani, din Bucuresti, a murit, duminica seara, dupa ce a cazut intr-o groapa nesemnalizata, adanca de aproape trei metri, sapata chiar pe strada pe care acesta locuia. Tragedia s-a produs in jurul orei 18.30, cand Constantin Garnita se intorcea acasa dupa ce il vizitase pe fiul sau, Ion, stabilit cu sotia lui pe strada Dragova, din sectorul 5, la numai cateva case distanta de locuinta parintelui sau. Potrivit autoritatilor, Garnita a murit la foarte scurt timp dupa ce s-a pravalit in groapa. Cu toate ca politistii si procurorii au declansat o ancheta, rudele defunctului ne-au declarat ca se tem ca, desi accidentul a avut urmari extrem de grave, nimeni nu va fi tras la raspundere. Vecinii mortului sustin ca groapa nesemnalizata ar fi fost facuta de reprezentantii Electrica SA, care ar fi intentionat sa monteze un stalp de inalta tensiune, insa autoritatile sustin ca nu s-a stabilit exact cine a sapat in locul respectiv. Accidentul stupid, caruia i-a cazut victima bucuresteanul Garnita, nu este unul singular. Au scapat "doar" cu fracturi Un caz similar a fost prezentat, pe larg, in presa, in anul 2001, cand un barbat a cazut zece metri in gol dupa ce, intr-o noapte, s-a apropiat de zidul cladirii cunoscute sub porecla de "Circul foamei" si, printr-o gaura lasata de izbeliste, a cazut in subsolul acesteia. In urma accidentului, Gheorghe Pintea s-a ales cu mana si piciorul stang fracturate si mai multe coaste rupte. In acelasi an, la Galati, o femeie a fost grav ranita, in noaptea de Inviere, dupa ce s-a prabusit intr-o groapa adanca, sapata la marginea cimitirului Eternitatea, aflat chiar in curtea bisericii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.