Germania a criticat, intr-o scrisoare adresata Comisiei Europene (CE), proiectul de reforme propus de institutie pentru cresterea concurentei pe piata comunitara a energiei, transmite Reuters, citat de Mediafax. Studiul de impact in baza caruia a fos
Germania a criticat, intr-o scrisoare adresata Comisiei Europene (CE), proiectul de reforme propus de institutie pentru cresterea concurentei pe piata comunitara a energiei, transmite Reuters, citat de Mediafax. Studiul de impact in baza caruia a fost redactat proiectul CE in domeniul energiei nu ia in considerare o serie intreaga de factori care ar putea influenta pretul energiei in spatiul Uniunii, se arata in scrisoarea trimisa Comisiei de catre Ministerul german al Economiei. Ministrii comunitari ai Energiei se vor reuni la 3 decembrie, iar proiectul CE in domeniul energiei va reprezenta un subiect important al discutiilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.