Un chinez s-a hotarat sa divorteze dupa ce a descoperit ca este tatal doar al unuia dintre gemenii nascuti de sotia sa, relateaza site-ul Ananova. Liu Yuan, din orasul Nanjing, a declarat ca a observat lipsa de asemanare intre cei doi copii chi

Un chinez s-a hotarat sa divorteze dupa ce a descoperit ca este tatal doar al unuia dintre gemenii nascuti de sotia sa, relateaza site-ul Ananova. Liu Yuan, din orasul Nanjing, a declarat ca a observat lipsa de asemanare intre cei doi copii chiar in ziua in care s-au nascut. "Primul bebelus era mult mai mare decat cel de-al doilea, care parea slab si bolnav", a precizat chinezul. El a inceput sa fie suspicios cand a vazut ca cel mic nu-i seamana deloc si mai ales dupa ce a aflat ca acesta are o grupa diferita de sange. Prin urmare, el a cerut efectuarea unor teste ADN asupra sa si a celor doi copii, context in care a descoperit ca este tatal biologic doar al unuia dintre gemeni. "Sotia a recunoscut ca a facut sex cu fostul ei iubit, dupa ce ne-am casatorit", a explicat Liu Yuan. Medicii au precizat ca este un caz rar, dar posibil, din moment ce spermatozoizii pot supravietui in organismul femeii timp de pana la 72 de ore.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.