Actorul american Dustin Hoffman si-a promis ca de anul viitor va renunta la prostul obicei de a se scobi in nas, relateaza site-ul Bang Showbiz. Hoffman a dezvaluit ca si-a propus acest lucru pentru ca este surprins in dese randuri de camerele

Actorul american Dustin Hoffman si-a promis ca de anul viitor va renunta la prostul obicei de a se scobi in nas, relateaza site-ul Bang Showbiz. Hoffman a dezvaluit ca si-a propus acest lucru pentru ca este surprins in dese randuri de camerele video si de fotografiat explorandu-si narile. Intrebat fiind la Londra, la premiera europeana a ultimului sau film, "Mr. Magoriuma€™s Wonder Emporium", ce promisiuni si-a facut pentru anul 2008, actorul a raspuns: "Oh, Doamne! Promisiuni? Sunt mai multe, dar unele nu pot fi spuse in public. Este clar insa ca trebuie sa renunt sa ma mai scobesc in nas, mai ales atunci cand sunt in masina. Sigur va exista cineva care va dori sa ma fotografieze".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.