Presedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca solutia aleasa pentru conducerea tehnica a echipei - ca administratorul delegat Cornel Dinu sa conduca intreaga activitate tehnica, impreuna cu Cornel Talnar - nu este un pr
Presedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca solutia aleasa pentru conducerea tehnica a echipei - ca administratorul delegat Cornel Dinu sa conduca intreaga activitate tehnica, impreuna cu Cornel Talnar - nu este un provizorat.

Nicolae Badea a precizat ca acesta nu este un moment bun pentru Dinamo din punct de vedere al parcursului in Liga I si in cupele europene. "Nu suntem intr-un moment bun ca parcurs in campionat si in cupele europene. Pe fondul evolutiei de anul trecut, s-a creat o stare de asteptare justificata care, din motive ce apartin tuturor, nu numai tehnicienilor de care ne-am despartit, a creat o apasare ce sper eu sa devina una pozitiva acum. Nu e cazul sa ne lamentam, nu avem nici timp si nu ar fi nici o solutie asta. In ultimele cinci meciuri, Dinamo a obtinut prea putin. Numai trei puncte din cele 15 puse in joc", a mentionat Badea, care crede ca jucatorii echipei Dinamo au valoare. "Din pacate, valoarea jocului colectiv este mult sub valoarea aritmetica a valorii individuale a fiecarui fotbalist", a adaugat Badea.
Cornel Dinu a declarat, luni, ca echipa bucuresteana este, atat din punct de vedere al individualitatilor, cat si colectiv, una dintre cele mai bune din tara, poate chiar cea mai valoroasa. "Raman la parerea ca vestiarul lui Dinamo este unul dintre cele mai bune din tara, poate chiar cel mai valoros, atat individual, cat si colectiv. Problema este ca in aceasta perioada s-au intamplat prea multe lucruri in ceea ce priveste respectarea raportului dintre slefuirea jucatorului si momentul in care sunt pregatiti", a spus Dinu. El considera ca adevaratele atasamente se cunosc in momentele dificile. "Noi am stat mereu langa Dinamo, indiferent cum eram imbracati si, mai ales, in momentele dificile. Atunci se cunosc cu adevarat atasamentele. Responsabilitatea este foarte simpla. Noi raspundem mereu pentru primul loc", a spus Dinu.
Cornel Dinu a asistat la antrenamentul de luni al echipei Dinamo, alaturi de jucatorul Cosmin Moti.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.