Nicolae Badea l-a insarcinat pe Mister sa raspunda de intregul colectiv tehnic, afirmånd ca perechea Dinu-Talnar nu reprezinta doar o solutie provizorie.

Luand drept model titlul cartii autobiografice lansate de curand de Cornel Din
Nicolae Badea l-a insarcinat pe Mister sa raspunda de intregul colectiv tehnic, afirmånd ca perechea Dinu-Talnar nu reprezinta doar o solutie provizorie.

Luand drept model titlul cartii autobiografice lansate de curand de Cornel Dinu, “Zambind din iarba”, actionarii clubului Dinamo i-au dat acestuia ocazia sa revina cat mai aproape de gazon. Chiar daca de mai multe ori a refuzat sa plece din biroul de administrator delegat, de aceasta data, impins de la spate, Mister a acceptat sa se ocupe din nou de chestiunile tehnico-tactice ale “cainilor”.

„Am precizat: responsabilitatea si decizia ii apartin domnului Cornel Dinu, care va conduce intreaga activitate tehnica, impreuna cu Cornel Talnar si cu ceilalti tehnicieni care continua activitatea in club, tehnicieni care lucreaza acum la echipa ii cunosc pe jucatori si au lucrat cu ei de-a lungul timpului. Este o solutie reala, nu un provizorat. Nu suntem intr-un moment bun ca parcurs in campionat si in cupele europene. Pe fondul evolutiei de anul trecut, s-a creat o stare de asteptare justificata, care din motive care apartin tuturor, nu numai tehnicienilor de care ne-am despartit, a creat o apasare care sper eu sa devina una pozitiva acum. Nu e cazul sa ne lamentam, nu avem nici timp si nu ar fi nici o solutie asta”, a declarat Nicolae Badea.

Mister: 'Raspundem mereu pentru primul loc>>
Chiar daca nu il contrazice pe Nicolae Badea, Cornel Dinu lasa sa se inteleaga ca Talnar se ocupa de echipa, el fiind doar un supervizor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.