Liderul PC Dan Voiculescu asteapta "demisia de onoare" a conducerilor filialelor cu rezultate slabe la euroalegeri, apreciind ca trebuie stabilita "responsabilitatea fiecaruia, de la baza pana la presedintele partidului" si sa fie luate masurile care

Liderul PC Dan Voiculescu asteapta "demisia de onoare" a conducerilor filialelor cu rezultate slabe la euroalegeri, apreciind ca trebuie stabilita "responsabilitatea fiecaruia, de la baza pana la presedintele partidului" si sa fie luate masurile care se impun.

"Conform deciziei Biroului Politic, conducerile organizatiilor care nu au realizat 5% in alegerile de pe 25 noiembrie trebuie sa-si prezinte demisia de onoare. Vom face o analiza riguroasa pentru fiecare judet in parte, pe baza careia vom decide care dintre aceste demisii sunt acceptate", afirma Voiculescu, potrivit unui comunicat al PC.

Dan Voiculescu a anuntat ca se va realiza o analiza "in detaliu" a cauzelor rezultatului din 25 noiembrie, liderul conservator insistand ca "trebuie stabilite cu obiectivitate cauzele diferentelor dintre filialele care au obtinut rezultatul asteptat si cele care au obtinut sub 5%". "Se va infiinta un Grup de analiza care va fi compus din cei care au obtinut rezultate bune si cu care ma voi consulta in evaluarea rezultatului de pe 25 noiembrie. Nu cautam vinovati de serviciu. Trebuie sa stabilim clar resposabilitatea fiecaruia, de la baza pana la presedintele partidului si pe baza acestei analize vom lua masurile care se cuvin, indiferent de pozitia in ierahia de conducere", a declarat Dan Voiculescu.

Referindu-se la invitatia adresata de presedintele Traian Basescu partidelor privind consultarea pe tema referendumului vizand votul uninominal, presedintele PC a declarat ca "PC nu va merge la aceste consultari pentru ca sunt inutile. Avem un referendum invalidat si avem un proiect de vot uninominal pe care Guvernul si-a asumat raspunderea si pe care Traian Basescu nu trebuia decat sa-l promulge".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.