Guparea gorjeana va renunta in pauza competitionala la toti cei trei portari din lot.

Adnan Guso, Ibrahim Dossey si Robert Balaet au zilele numarate la Pandurii Tirgu Jiu, antrenorii gruparii gorjene hotarind sa se dispenseze de ei i
Guparea gorjeana va renunta in pauza competitionala la toti cei trei portari din lot.

Adnan Guso, Ibrahim Dossey si Robert Balaet au zilele numarate la Pandurii Tirgu Jiu, antrenorii gruparii gorjene hotarind sa se dispenseze de ei in iarna. "Ciclul celor trei portari de la Pandurii se apropie de final. Asta depinde si de discutiile pe care le vom avea cu portarii pe care-i dorim aici. Daca vor avea pretentii exagerate vom renunta la achizitionarea lor. O sa fie adusi portari de valoare. Vitca este unul dintre ei, dar sunt doi pe primul loc. Cel de-al doilea este din strainatate", a declarat antrenorul cu portarii, Vali David. "Daca Steaua nu-i ofera nici o sansa sa apere si nu va avea nici o oferta din strainatate, Vatca ar fi de acord sa vina la Pandurii. Noi ni-l dorim", a declarat presedintele clubului Pandurii, Marin Condescu.

Desi presedintele Marin Condescu i-a oferit posibilitatea lui Adnan Guso sa plece liber de contract de la Pandurii Tirgu Jiu, bosniacul a solicitat o suma de bani pentru rezilierea intelegerii. Condescu a refuzat, iar Guso va ramine la Tirgu Jiu pina la finalul sezonului, insa nu va intra nici de acum inainte in calculele lui Eugen Neagoe. "Dupa meciul cu Farul Constanta, Guso a avut o altercatie verbala cu antrenorul principal si nu mi se pare normal. Dupa o perioada in care nu cistigasem nici un meci, antrenorii secunzi l-au convins pe Neagoe ca este nevoie de Guso, dar acesta a zis ca unde a scuipat nu mai sterge. Guso a avut posibilitatea sa plece fara nici o pretentie din partea clubului, presedintele i-a inminat contractul in alb dar, spre surprinderea tuturor, el a refuzat si a zis ca mai vrea si bani. Atunci presedintele s-a suparat si a rupt orice relatie cu Guso", a lamurit Vali David situatia lui Guso.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.