Costica Argint , infractorul urmarit de Interpol care s-a intalnit la Roma cu premierul Tariceanu si ministrul Cioroianu, a ajutat familia tinerei moarte la cursuri sa revina in tara pentru inmormantare. Parintii Nicoletei Dirdala, liceanca decedata
Costica Argint , infractorul urmarit de Interpol care s-a intalnit la Roma cu premierul Tariceanu si ministrul Cioroianu, a ajutat familia tinerei moarte la cursuri sa revina in tara pentru inmormantare. Parintii Nicoletei Dirdala, liceanca decedata saptamana trecuta dupa ce i s-a facut rau la scoala din cauza unui anevrism, muncesc in Italia. Vestea tragica i-a luat pe nepregatite, fara niciun ban in buzunar, asa ca Ilinca si Neculai s-au vazut nevoiti sa ceara ajutor presedintelui asociatiei "Romanii din Italia", interlopul Costica Argint. "Sotul meu avea de primit 1.500 de euro de la un patron roman care nu voia sa-i mai dea. Am fost la Tivoli, la Argint, trimisi de niste vranceni. Ne-a recuperat banii in 24 de ore. 800 de euro ne-a dat noua, iar el si-a oprit 700", a declarat pentru CANCAN mama Nicoletei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.