Dupa penalty-ul nemeritat de care a beneficiat in meciul cu Gloria Bistrita, trupa lui Ioan Andone a devenit inamicul numarul unu in Liga 1. Iar principalul actionar al Rapidului, George Copos, s-a inscris si el la cuvant, urmandu-le exemplul finanta
Dupa penalty-ul nemeritat de care a beneficiat in meciul cu Gloria Bistrita, trupa lui Ioan Andone a devenit inamicul numarul unu in Liga 1. Iar principalul actionar al Rapidului, George Copos, s-a inscris si el la cuvant, urmandu-le exemplul finantatorului Stelei, Gigi Becali, si patronului Timisoarei, Marian Iancu. Spre deosebire insa de acestia, care au marjat pe faptul ca ardelenii sunt ajutati in mod constant de arbitri, Copos a trecut si la amenintari. "Pe cei de la CFR este aproape imposibil sa-i mai ajungi. Nici macar cele trei mari puteri din stat nu au aceasta forta. Dar lucrurile nu vor ramane asa. Va promit ca pe 19 decembrie voi spune unele chestii. Deci, putina rabdare!", a declarat ieri oficialul rapidist pentru editia online a saptamanalului Fanatik. Pe 19 decembrie, Rapid va disputa ultima partida din acest an, restanta cu Ceahlaul.       S-a inarmat     Meciul cu rivala Universitatea Cluj, de la sfarsitul saptamanii, l-a determinat pe unul dintre liderii galeriei lui CFR sa-si cumpere un revolver. Potrivit saptamanalului Clujeanul, acesta a achizitionat arma de teama suporterilor "Sepcilor Rosii". "Sa indrazneasca cineva sa ma atace", a declarat fanul in cauza. Acesta nu a vrut sa-si decline identitatea, insa a precizat ca poarta pistolul tot timpul la el, camuflat sub haina.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.