Presedintele Traian Basescu a sosit, ieri, in Spania, pentru o vizita de trei zile, fiind intampinat de familia regala cu onoruri si 12 salve de tun. Acesta este insotit de nevasta sa, Maria, precum si de doi dintre ministrii romani. Unul dintre ei
Presedintele Traian Basescu a sosit, ieri, in Spania, pentru o vizita de trei zile, fiind intampinat de familia regala cu onoruri si 12 salve de tun. Acesta este insotit de nevasta sa, Maria, precum si de doi dintre ministrii romani. Unul dintre ei este Adrian Cioroianu, care a facut recent o serie de gafe. Acesta a reusit sa-i „impresioneze“ si pe spanioli. Dupa prezentarea delegatiilor, la o remarca a regelui, acesta a facut un gest familiar catre liderul de la Madrid. Razand, Cioroianu i-a facut un semn de incuviintare, ridicandu-si degetul mare al mainii drepte, echivalentul american al semnului OK, gest interpretat de unii ca fiind deplasat, potrivit NewsIn. Regele a trecut, probabil, cu vederea familiaritatea indraznetului nostru ministru, continuand oficialitatile cu cel mai mare fast.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.