Peste cinci milioane de euro, bani alocati pentru tratamentele in strainatate, nu au fost cheltuiti. Potrivit presedintelui CNAS, Vasile Ciurchea, in anul 2007, pentru plata decontarilor formularelor E112, au fost dati 234.810 euro, pentru 14 dosare
Peste cinci milioane de euro, bani alocati pentru tratamentele in strainatate, nu au fost cheltuiti. Potrivit presedintelui CNAS, Vasile Ciurchea, in anul 2007, pentru plata decontarilor formularelor E112, au fost dati 234.810 euro, pentru 14 dosare.

Totodata, Ciurchea a anuntat ca bugetul total pentru 2007 alocat decontarilor pentru interventiile in strainatate realizate pe baza formularului E112 este de 20 milioane de lei. Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) considera ca medicii clinicieni sunt responsabili de identificarea pacientilor care au nevoie de tratament in strainatate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.