Cornel Dinu, delegat de administratie sa coordoneze activitatea tehnica la Dinamo, sustine ca opt victorii ii apropie pe „ciini" de titlu.

Presedintele Consiliului de Administratie de la Dinamo, Nicolae Badea, a fost ieri in vestiarul dinamovistilor pentru a-i anunta ca Dinu „va conduce intreaga activitate tehnica", precizind ca este vorba despre „o solutie reala, nu un provizorat". Presedintele lui Dinamo considera ca rezultatele din acest sezon au venit pe fondul dezamagirii ca s-a ratat accederea in grupele Ligii Campionilor, dar lotul echipei este unul valoros si poate iesi din aceasta criza si ca "oricum nu e cazul sa ne lamentam, nu avem nici timp si nu ar fi nici o solutie asta. In ultimele cinci meciuri, Dinamo a obtinut prea putin. Numai trei puncte din cele 15 puse in joc".

Badea a mentionat ca valoarea „jocului colectiv este mult sub valoarea aritmetica a valorii individuale a fiecarui fotbalist", in timp ce Cornel Dinu spune categoric ca vestiarul dinamovist este cel mai valoros din tara. El a descoperit deja variante pentru ca echipa din Stefan cel Mare sa reintre in lupta pentru titlu, desi Borcea si ceilalti conducatori s-ar multumi si cu locul secund la finalul campionatului. „Eu si Talnar am stat linga Dinamo tot timpul, indiferent cum eram imbracat, si mai ales in clipele grele. Modelul tineretii mele a fost sa realizam mai mult si sa vorbim mai putin. Noi vizam primul loc de 40 de ani. Daca reusim opt victorii, ceea ce s-a mai intimplat, iar cei din fata se vor impiedica, atunci putem spera", a declarat Cornel Dinu la antrenamentul de luni al lotului dinamovist. Acesta afirma ca este posibil sa nu ajute echipa de pe banca tehnica, dar ca va raspunde pentru rezultatele inregistrate de Dinamo.

„E o reactivare a unei formule mai vechi. Eu am colaborat bine si cu Andone, si cu Rednic. Vom raspunde toti pentru rezultate. Nu e nevoie sa stau pe banca tehnica. Trebuie sa avem rabdare si intelegere", a mai precizat noul director tehnic.

Sabau nu are clauza de reziliere Zvonurile conform carora Ioan Ovidiu Sabau poate pleca de la Gloria Bistrita in schimbul sumei de 500.000 de euro au fost negate de presedintele ardelenilor. "Nu are nici o clauza de reziliere. In schimb, nu mai poate profesa pina la sfirsitul contractului daca pleaca fara acordul nostru", arata Jean Padureanu. Lordul spune ca este convins de faptul ca Sabau nu va pleca de la Gloria fara acceptul clubului si sustine ca nu a fost cautat de nimeni de la Dinamo pentru a discuta de situatia contractuala a actualului antrenor de la Bistrita. (O.D.)